• 7
  • 2
  • 3
  • 4
  • slideshow javascript
  • 6
71 22 33 44 55 66


Recencies
Hans van der Linde op 10 juli 2020:

Mocht als vrijwilliger deelnemen aan het weekend Oostvoorne. Het was mijn eerste kennismaking met De Hinkelaar. Kan zeggen dat deze ervaring mijn verwachting in alles heeft overtroffen. Vanaf het telefonische contact was al het gevoel dat hier mensen zijn die echt gaan voor hun doelstelling. In Oostvoorne zijn de 16 deelnemers er met z’n allen voor gegaan. Met de vele foto’s / filmpjes is het nagenieten. Een geweldig weekend! Voor herhaling vatbaar. Hans van der Linde

Ingrid van der Veer op 27 oktober 2019:

Ik ben mee geweest naar Texel, we hebben zelf activiteiten bedacht met de groep maar we gingen in ieder geval parachutespringen. Dat was echt waanzinnig gaaf! Verder hebben we met een snelle boot gevaren naar een zandbank met zeehonden, super lief om te zien. We zijn het strand op geweest met een catweazle, strand rolstoel, prachtig aan het einde van de dag. Daardoor de zon in de zee zien zakken. Heerlijk uit eten geweest, spelletjes gedaan en lekker samen eten gemaakt en genoten van de hele fijne groep. Tot de volgende reis Hinkelaar!

Marjan van den Beucken op 27 oktober 2019:

Wat een geweldige stichting! Als je de kans hebt om mee te gaan, zeker doen. De vier mensen die de reizen organiseren en de vrijwilligers die mee gaan zijn super. Zoveel leuke dingen gedaan die ik niet voor mogelijk had gehouden, niets dan lof voor deze organisatie.

Anoeska Haakman Kroes op 23 mei 2019:

Geweldige ervaring gehad door op reis te gaan met De Hinkelaar. Ik ben als vrijwilliger mee geweest naar de Ardennen en laat ik het zo zeggen, er zijn heel wat grenzen verlegd die midweek! Kanoeën en abseilen je kunt het zo gek niet verzinnen! Ik ga zeker vaker mee op reis! Een dikke 10+ voor deze mooie mensen en hoe ze het hebben opgezet!

Mienke van Alphen op 15 mei 2019:

Afgelopen weekend van 10 tot 13 mei 2019 ben ik voor de eerste keer mee geweest met de Hinkelaar naar Ameland. Wezen Blokarten, Powerkiten. Er is veel mogelijk, niets is te gek. Hoezo Kan Niet! In 1 woord geweldig!

Tim Veluwenkamp op 14 mei 2019:

Een lang weekend weggeweest met de hinkelaar de activiteiten waren super leuk en goed georganiseerd ze staan open voor spontane ideeën vanuit de groep wat het een leuk verrassingselement geeft

Mariëtte Vlietman op 6 mei 2019:

Wij zijn als vrijwilligers een midweek van 29-4 t/m 3-5/19 meegeweest met De Hinkelaar naar de Ardennen. We hadden een mega groot huis met o.a. een jacuzzi, waar dan ook goed gebruik van gemaakt werd. Wat wij erg prettig vonden was dat alles in een ongedwongen sfeer in goed overleg ging. BV. wat we gingen doen en hoe we het gingen doen. Overal werd ruim de tijd voor genomen. Deze week was grensverleggend niet alleen voor de deelnemers, maar zeker ook voor ons als vrijwilligers. George en Mariette

Evelien Rookmaker op 19 november 2018:

In oktober ben ik met De Hinkelaar een weekend naar Texel geweest. Dit was echt een top ervaring! Vooral omdat je heel veel eigen inbreng hebt in de dingen die je wilt ondernemen. Alles mag, niets is verplicht. De vele activiteiten die we hebben ondernomen waren geweldig. De samenstelling van de groep was ook erg goed en de deelnemers en de vrijwilligers werkten als een team. Er was een grote saamhorigheid tussen de vrijwilligers en de deelnemers. De accommodatie was ook erg goed, alles wat je nodig had was aanwezig. Ik ben blij dat ik De Hinkelaar ontdekt heb!!!

Rian Rietveld op 30 oktober 2018:

Wandelen op het strand op Texel met speciale strandrolstoelen. Bij de Hinkelaar is het motto 'Hoezo kan niet?'. Dit komt tot uiting in allerlei activiteiten maar ook in de sfeer en omgang met elkaar. Alles is in principe mogelijk en bespreekbaar. Niets hoeft. Dat maakt deze kleine en jonge organisatie tot iets bijzonders. Het was heel leuk om als vrijwilliger mee te gaan. Een aanrader!!

Esmee van Rixel op 25 oktober 2018:

Het wederzijdse respect voor elkaar, deelnemers en begeleiders zetten zich in naar eigen kunnen.

Formulier downloaden

Wil je je graag inschrijven? Download dan het inschrijfformulier hieronder, vul het formulier volledig in en stuur deze met de mail mee. Zo kunnen wij je zorgvraag goed inschatten. Een inschrijving is pas definitief als je van ons een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen.

DownloadenContact met ons opnemen?

Als u contact met ons op wilt nemen kunt u dit natuurlijk altijd doen.

Contact

Sponsoren:ß