• 7
  • 2
  • 3
  • 4
  • slideshow javascript
  • 6
71 22 33 44 55 66


Word donateur

Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Extra kosten zoals bijvoorbeeld een aangepaste rolstoelbus en vrijwilligers zorgen voor een groot prijsverschil tussen regulier aanbod en voor mensen met een beperking. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar. De Hinkelaar doet haar uiterste best om de meerkosten niet aan de deelnemers door te berekenen.

Stichting de Hinkelaar heeft geen winstoogmerk en is volledig transparant. We zullen de financiën van elk boekjaar openbaar publiceren. Bestuursleden (en vrijwilligers) ontvangen geen loon of andere vergoeding. Wanneer zij meegaan met een activiteit betalen zij de eigen kosten.

Zonder donateurs en sponsoring kunnen wij deze grensverleggende activiteiten niet mogelijk maken!


Onze sponsoren:

Donaties kunt u overmaken op rekeningnummer:

NL 31 INGB 0008 6390 58
t.n.v. Stichting De Hinkelaar

U kunt altijd contact opnemen met Paul Ram onze penningmeester. dit kan per e‑mail of telefonisch, zie pagina contact.

Formulier downloaden

Wil je je graag inschrijven? Download dan het inschrijfformulier hieronder, vul het formulier volledig in en stuur deze met de mail mee. Zo kunnen wij je zorgvraag goed inschatten. Een inschrijving is pas definitief als je van ons een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen.

DownloadenContact met ons opnemen?

Als u contact met ons op wilt nemen kunt u dit natuurlijk altijd doen.

Contact

Sponsoren: