• 7
  • 2
  • 3
  • 4
  • slideshow javascript
  • 6
71 22 33 44 55 66


Agenda 2021

Voor 2021 hebben we met goede moed weer zes reizen georganiseerd. Heel verschillend, maar allemaal avontuurlijk en leuk. Voor ieder wat wils! We hebben er, vanwege corona, voor gekozen (bijna) alleen maar reizen binnen Nederland te organiseren. Dit omdat we denken dat de kans op doorgaan dan het grootst is. We volgen uiteraard de geldende richtlijnen. Het inschrijven voor de reizen gaat (bijna) net als vorig jaar, met een paar kleine wijzigingen. Inschrijven kan vanaf 28 december 12:00 uur door ons een mail te sturen met hierin een ingevuld inschrijfformulier. Vermeld uiteraard met welke reis (of reizen) je graag mee wilt en of je een eventuele tweede keuze hebt. Het inschrijfformulier is te vinden op onze website onder het kopje ‘formulier downloaden’. De inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Wanneer je graag meerdere reizen mee wilt, geef dit dan gerust aan. We proberen zoveel mogelijk mensen een plekje te geven, dus tweede en volgende reizen gaan niet op volgorde van binnenkomst maar afhankelijk van of er nog een plekje over is. Je hoort zo snel mogelijk van ons of je meekunt.

Corona informatie:

We volgen de geldende richtlijnen. Als we de reis moet annuleren vanwege het coronavirus nemen we contact met jou op. Je krijgt het betaalde geldbedrag retour. Als er kosten gemaakt zijn die we niet terug kunnen krijgen zullen we je vragen om een vrijwillige bijdrage om deze kosten te dekken. Je kunt zelf je reis niet kosteloos annuleren. Hiervoor gelden de annuleringsvoorwaarden zoals beschreven in onze algemene voorwaarden.

Formulier downloaden

Wil je je graag inschrijven? Download dan het inschrijfformulier hieronder, vul het formulier volledig in en stuur deze met de mail mee. Zo kunnen wij je zorgvraag goed inschatten. Een inschrijving is pas definitief als je van ons een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen.

DownloadenContact met ons opnemen?

Als u contact met ons op wilt nemen kunt u dit natuurlijk altijd doen.

Contact

Sponsoren: